TEXTILE EUROPE

Standaard cataloog met de merken Gildan, Fruit of the Loom, SG, B&C, Russell, TeeJays, Anvil, Beechfield, Flexfit, ... Heel uitgebreid assortiment aan t-shirts, sweaters, mutsen, petten, jassen, softshells,...

STANLEY & STELLA

Belgisch merk met modieus textiel in organisch/biologisch katoen. Wordt veel gebruikt voor kledij merken.

EARTH POSITIVE

Modieus textiel in organisch/biologisch katoen. Voor wie écht geeft om de planeet.

CONTINENTAL CLOTHING

Organisch/biologisch katoen.

De meest gebruikte merken

Het gamma aan t-shirts, sweaters, mutsen, jassen,... is heel uitgebreid. Daarom vindt u hier een kort overzicht van de meest gebruikte merken en types textiel. Klik op het logo als je het volledige gamma van dit merk wil zien.

Gildan

Eén van de marktleiders op het gebied van textiel met een zeer ruim kleurengamma. De scherpe prijs/kwaliteit en uitstekende voorraden zorgen dat dit textiel bij ons het meeste wordt verkocht. De Gildan Heavy T is een veel gevraagd shirt voor muziekgroepen en festivals.
Bekijk het volledige gamma


Fruit of the Loom

Gevestigde waarde binnen de textielwereld door het ruime gamma en kleurenpallet. De Valueweight T is een prima shirt voor promotionele doeleinden.
Bekijk het volledige gamma


Stanley & Stella

Belgisch merk. Staat garant voor een modieuze snit en speciale kleuren. Biologisch katoen, ethisch verantwoord en ecologisch, maar betaalbaar. Wordt veel gebruikt door kledingmerken doordat er enkel een maatlabel in de nek hangt. Perfect voor relabeling dus.
Bekijk het volledige gamma


B&C

Grote speler in de markt van promotioneel textiel. De Exact 150 en Exact 190 worden veel gebruikt in de wereld van aannemers door hun brede pasvorm.
Bekijk het volledige gamma


Continental Clothing

Biologisch textiel met modieuze snit. Goed alternatief voor wie American Apparel te duur vindt.
Bekijk het volledige gamma


Earth Positive

Dochtermerk van Continental Clothing. Klimaat neutraal geproduceerd. Écht groen dus!
Bekijk het volledige gamma


SG

Merk speciaal ontwikkeld naar zeefdrukkers toe. Hebben per type textiel een heren, dames en kids variant beschikbaar.
Bekijk het volledige gamma


Naast bovenstaande merken werken wij ook met volgende textielmerken: Active by Stedman, Anvil, Babybugz, BagBase, Jassz, Bargear, Beechfield, Bella + Canvas, Carson, DeltaPlus, Dickies, FDM, Flexfit, Gamegear, Karlowsky, Kustom Kit, Mantis, Mantis Kids, Naked Shirt, Quadra, Regatta, Result, Shugon, Spiro, Stars by Stedman, Stormtech, TeeJays, Tie Dye, Westford Mill, Yoko, ...